Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Profi Kereskedők Másolása

Profi Kereskedők Másolása

Új generációs közösségi kereskedő platform - Másoljuk a profikat!

2017. március 08. - SteveBudin

 

Te hallottál már az eToro deviza és részvény piaci közösségi kereskedő platformról? A magyar kereskedők 90%-a valószínűleg még nem hallott erről a forradalmian új közösségi kereskedő rendszerről, amit jelenleg tesztelek.

A céget 2007-ben alapították, de csak 2010-ben került fel a világhálóra. 7 év alatt mondhatjuk, hogy meghódította a kezdő(nem profi) kereskedők piacát, akik szeretnének befektetni, de a tudásuk még nem elégséges hozzá.

2017-re közel már 5 millióan kereskednek és másolják a profi kereskedők kötéseit. Igen, jól hallottad, másolják, mivel ezen a platformon van egy egyedi „Copy Trader” funkció.

Röviden összefoglalva

 A felhasználók ingyenesen választhatják ki, hogy melyik az elmúlt 6-12-24 hónapban sikeres 10-15-20% profitot termelő kereskedő kötéseit kezdi másolni. A rendszer teljesen automatizált, így egy gombnyomással kiválaszthatjuk, hogy kiket szeretnénk másolni.

Íme, az eddig befektetéseim, amit pár hete indítottam:

Ezért egyedi az eToro közösségi kereskedő platform:

  • Akár kezdő kereskedők is elkezdhetik használni a „Copy Trader”(Profi Kereskedők Másolása) funkciót, akár már $100.- kezdő tőkével
  • A kezdő vagy haladó kereskedő kiválaszthatja, hogy az elmúlt 3-6-12-24 hónapos időszakban 5-10-15-20% profitot termelő kereskedők közül kit szeretne másolni
  • A kereskedők valós időben tudnak egymással kommunikálni, gazdasági híreket megosztani és kereskedési tippeket megosztani egymással
  • Van lehetőség a rendszert kipróbálni virtuális pénzzel is, minden új regisztrált kap $10.000.- virtuális pénzt, amivel azonnal elkezdhet másolni más kereskedőket
  • A profi kereskedők, akiknek komoly követő táboruk van a „Copy Trader” funkcióhoz a jó eredményeik miatt jelentős összegű extra pénzt kapnak a platformtól, ezzel Ők duplán motiválva vannak, hogy minél jobb eredményeket érjenek el maguknak és másolóiknak

Komoly befektetőknek: A cég most jött ki egy forradalmi újítással az úgy nevezett Copy Fund-okkal. Itt be lehet fektetni a nagy bankok, tech cégek és akár Warren Buffet – Berkshire Hathaway befektetési alapjába. Erről majd részletesen később írok.

Konklúzió: Ez nem a szokásos „Gazdagodj meg gyorsan” történet, hanem olyan személyeknek javasolt, akik kontroláltan közép és hosszú távra szeretnének befektetni és profitot realizálni. Természetesen csak úgy, mint minden deviza és részvénypiaci kerekedés itt is létezik valós kockázat, de esélyeinket javítja, hogy profi kereskedők befektetéseit másolhatjuk.

Hogyan működik a rendszer pontosan?

Azt a következő bejegyzésben fogom pontról-pontra ismertetni részletesen. Ha érdekesnek találtad az írásom és Te is szívesen kipróbálnád ezt forradalmian új közösségi kereskedő platformot virtuális pénzzel, kockázat nélkül, akkor kattints ide és regisztrálj, hogy azonnal kipróbálhasd a „Copy Trader” funkciót a virtuális $10.000.- bónuszoddal.

A bejegyzés trackback címe:

https://etorro.blog.hu/api/trackback/id/tr2312323221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása