Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Profi Kereskedők Másolása

Profi Kereskedők Másolása

Esernyő nyerőgép stratégia

2019. szeptember 24. - SteveBudin

Az esernyő stratégia lényege, hogy kockáztatott érméink számát egyre növeljük, majd a maximális betehető összeg után egyre csökkentjük.

Például, ha rendelkezésünkre áll annyi pénz, megtehetünk egy 1-1-3-3-5-5-4-4-2-2 sorozatot. A sorozat elemeinek száma bármennyi lehet, az adott gép korlátain belül természetesen.

Használhatunk rövidebbet is, pl 1-2-3-4-5-5-5-4-3-2-1. A számsort a játékosnak kell kitalálni, úgy, hogy alkalmazkodjon bankrolljához, és igényeihez.

Próbáld ki az alábbi nyerőgép stratégiát az ingyenes nyerőgépeinken itt!

A stratégia lényege igazából az, hogy lecsökkenti a játékos költekezését, és nem engedi mindig a maximumot megjátszani, ezzel gyorsan elbukva a pénzét.

Fontos, hogy eleinte minimális téttel játsszunk, majd lassan emeljük az érmék számát, amit aztán ne játsszunk túl sokáig, legyen önuralmunk csökkenteni a tétet. Ennél a stratégiánál is nagy szerepet kap a loss limit; amint elérjük a magunknak megszabott elvesztett pénz határát, álljunk tovább.

Ez a blog azért indult, hogy a kaszinó játékosok maximalizálják bevételeiket és minimalizálják veszteségeiket. Csak annyit kockáztasson, amennyit megengedhet magának. Ez egy játék és nem pénzkeresési módszer, ezért kérem úgy is kezelje. A játék szisztéma csak kisebb összegekkel javasolt kipróbálásra. Az ebből származó anyagi károkért a blog szerkesztője felelősséget nem vállal. A múlt béli elért eredmények nem biztosítják, hogy a jövőben is hasonló eredmény szülessen.

A bejegyzés trackback címe:

https://etorro.blog.hu/api/trackback/id/tr4915163064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása