Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Profi Kereskedők Másolása

Profi Kereskedők Másolása

Csirke nyerőgép stratégia

2019. szeptember 24. - SteveBudin

A csirke stratégia alapja, hogy hosszú ideig egy gépnél sem érdemes játszani. A furcsa nevét onnan kapta, hogy a stratégiát használó játékosok csirkék módjára szaladgálnak gépről gépre a kaszinókban.

Így működik a félkarú rablóknál a csirke stratégia:

  • A játékosnak el kell döntenie mennyi pénzt szán aznap a slot gépekre
  • Ezt el kell osztania annyi felé, ahány gépen játszani akarunk.
  • Mindegyik gépen ugyanannyi érméből kell játszanunk, például csak 10 centes alaptétekkel, vagy 25 centes alaptétekkel, mindegy is.
  • Mindegyik gépen egy adott slot stratégiát kell követni. Van aki szerint szerencsés, ha ugyan azt a módszert követjük minden gépen, van aki szerint mindegy.
  • Ha elfogyott az adott gépre szánt pénz, akár veszítettünk vagy nyertünk addig, továbbállunk.
  • Alapvető fontosságú, hogy a játékos egy nap 1 adott géppel csak egyszer játsszon, ugyanannál a gépnél kétszer semmiképp. Sok játékos jegyzeteli is, hol játszott már aznap.

Próbáld ki az alábbi nyerőgép stratégiát az ingyenes nyerőgépeinken itt!

Ez a stratégia semmi mást nem szab meg, játszhatunk ahogy csak szeretnénk, nyereségeinktől vagy veszteségeinktől függetlenül.

A stratégia kialakulása ahhoz köthető, hogy sok játékos úgy véli, hogy egy slotgép, ahol már nagy nyeremények voltak, kevésbé lesz nyertes. Azért állnak tovább egy újabb gépre, hátha az nyerő lesz.

Csirke stratégia példa

Nézzünk egy éleszerű példát a csirke stratégiára:

  1. Eldöntjük, hogy ma $50 keretből szeretnénk játszani, és gépenként $5-t próbára tenni. Így ma 10 gépen fogunk játszani. Mindegyik 25 centes alap tétel.
  2. Kiválasztunk egy félkarú rabló stratégiát, bármelyiket, és az első gépen megjátszuk $5-on keresztül. Az a lényeg, hogy egy gépnél maximum az adott gépre szánt keretünket, vagyis ebben a példában $5- játszhatunk.
  3. Akár nyertünk, akár veszítettünk, az eredeti $5-t lejátszuk a kiválasztott stratégia szerint.
  4. Továbbállunk egy új géphez, és keződik újra a kör.

Ez a blog azért indult, hogy a kaszinó játékosok maximalizálják bevételeiket és minimalizálják veszteségeiket. Csak annyit kockáztasson, amennyit megengedhet magának. Ez egy játék és nem pénzkeresési módszer, ezért kérem úgy is kezelje. A játék szisztéma csak kisebb összegekkel javasolt kipróbálásra. Az ebből származó anyagi károkért a blog szerkesztője felelősséget nem vállal. A múlt béli elért eredmények nem biztosítják, hogy a jövőben is hasonló eredmény szülessen.

A bejegyzés trackback címe:

https://etorro.blog.hu/api/trackback/id/tr6415163066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása