Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Profi Kereskedők Másolása

Profi Kereskedők Másolása

Az "Ethereum" az új Bitcoin, 1 hét alatt 45%-os hozam!

2017. június 06. - SteveBudin

Vajon az Az "Ethereum" az új Bitcoin? Mi adja az értékét? Miben jobb és miben más a bitcoinnál? Hogyan jutottunk idáig és mi várható a jövőben? Ezekre a kérdésekre igyekszem válaszolni az alábbiakban. Az Ethereum bemutatásával már nem foglalkozom.

2014 nyarán a világ addigi legnagyobb közösségi finanszírozási akciója keretében az Ethereum projekt gazdái a megvalósítani tervezett rendszer saját pénzét, az étert adták el előre. A befektetők akkori értéken több mint 18 millió dollárnyi bitcoint dobtak össze, és cserébe nagyjából 60 millió darab éter kifizetését ígérték meg számukra.

Ez egy igazi kockázati befektetés volt. Ígéretes projekt a teljes invesztíció elvesztésének lehetőségével. A kifejleszteni szándékozott technológia akkor még nem létezett, és nem volt garancia arra, hogy az elméletben jól működő rendszert meg is tudják valósítani.

Ugyanakkor a befektetési döntés meghozatala számomra egyáltalán nem volt nehéz. Az Ethereum világszámítógépében annyi lehetőség van, mint a PC-ben. Így az ember tavalyelőtt olyan helyzetben volt, mintha 1975-ben kellett volna arról döntenie, hogy akar-e a PC jogdíjából vásárolni. Persze minden az ártól függ. De ha a PC jogdíjából valóban lehetett volna venni, akkor nehéz elképzelni olyan magas árat, amelyen a vásárlás utólag rossz döntésnek bizonyult volna. Az Ethereum esetén ebbe még az a kockázat is bőven belefért, hogy a projekt esetleg teljes kudarccal végződik. Nem tudhatjuk, mit hoz a jövő, de egyelőre az éter áralakulása nem okozott csalódást.

Íme az 1 hete útnak indított kereskedésem mai állása az eToro közösségi kereskedő platformon.

Az Ethereum Frontier verziója több hónapos késéssel 2015 nyarára készült el, és végül július 30-án a genezis blokk legenerálásával indították el. A genezis blokk tulajdonképpen a virtuális főkönyv legelső lapja, ebben könyvelték le a befektetőknek járó 60 millió étert. Ezen kívül, ahogyan azt előre jelezték, az Ethereumot fejlesztő svájci nonprofit alapítvány saját magának is lekönyvelt 12 millió étert. Ezt az összeget végső soron részben a programozók kapják, hiszen fizetésük egy részét igényelhetik éterben is, másrészt a további fejlesztések tartalékául szolgál. Az indulást követő hónapokban az árfolyama 1 dollár körül ingadozott. 

Sok szakértő azt gondolja, hogy ez még a Bitcoin-nál is sikeresebb történet lesz, mert ez nem egyszerűen egy Crypto valuta, digitális olaj, hanem sokkal több annál. Sokan tartanak egy világméretű gazdasági összeomlástól, a kínai piaccal indulva, ahol az Ethereum és a  Bitcoin lehet az újabb nyertes tovább sokszorozva az értékét.

Ha Te is részese szeretnél lenni ennek a siker történetnek, akkor ezt megteheted az eToro közösségi kereskedő oldalon, ahol $10.000.- virtuális pénzzel kezdheted befektetéseid kockázat nélkül..

A bejegyzés trackback címe:

https://etorro.blog.hu/api/trackback/id/tr3912567527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása